2009/03/12

Párnák...

Születtek párnák jótékonysági vásárra:
Barátaink kislányának Karácsonyra:

Megrendelésre:


3 megjegyzés:

Dóri írta...

Olyan vaksi vagyok, hogy csak most vettem észre, hogy rendszeres olvasóm lettél. Örülök neked. :)Olyan szép dolgaid vannak, hogy rögtön én is csatlakoztam hozzád. :) Rögtön lenne is kérdésem a hajtogatott virágos párnával kapcsolatban. Mikor összeállítod a szirmokat, akkor mindegyik szirom egyforma széles vagy egyre szélesedő? Mekkora neked a legkisebb és a legnagyobb? Csináltam egy neszeszert (illetve még nincs összeállítva, csak a virág van kész), de az utolsó szirmok közül az egyik nem záródött rendesen. :( Most már így marad, de a következőt már szépre szeretném. Jó ez a megoldás, hogy kerek formával zárod le. Én is így csináltam, csak bonyolultabban, majd megmutatom nemsokára.

vadcic írta...

Bocs,csak most láttam a kérdést.
Még tanulnom kel ezeket a blogdolgokat.
A virágnál a középső szirom kisebb,és nagyon kicsivel folyton nő.
Ha jól emlékszem a belseje 10cm-s négyzet a külsején mér 15cm talán?.
A neten találtam leírást abból csináltam,ott is vhogy úgy írja hogy ki kell tapasztalni hogy hogyan legyenek a méretek..Pláne ha más méretet csinál,mint pl.egy neszesszer.
Bennem meg az a kérdés merült fel,hogy le kellene-e ölteni a szirmok végét,minden hajtásnál?
Mert így ha vki kimossa mondjuk gépben,akkor tuti szétcsúszik a hajtogatás.
De a leírásban nem írja.Lehet legközelebb megöltöm őket.Biztos ami biztos.

Dóri írta...

Köszi, így már meg merem próbálni újra. Illetve a neszeszert szerintem nem fejezem be, olyan kis béna lett. Túl vastag lett és el is tolódtak a szintek, így a szirmok is furák lettek.
Nagyon megfontolandó, amit írsz. Egy párnahuzat kimosása tényleg tönkretehetné az egészet. Bár így sokkal macerásabb lesz, de legalább megkímél engem és a leendő tulajdonosát is a csalódástól.

Hiba történt a modul működésében
Christmas countdown banner">