2010/10/09

Mindenkinek a maga keresztje

a legnehezebb.
Nem igazán jellemző rám,hogy mindenféle lelki szemetesládának használnám a blogom,de ezeket le kell írnom.
Napok óta látom a tvben,mi történik.Borzasztó amit művelt a vörös iszap, csak bámultan meredtem.
Aztán megkaptuk a magunk keresztjét is.
Sztellával megjártuk a kórházat,rövid időn belül lezártuk ott,mert nem volt javulás,de átküldtek az ORFIba a reumatológiára.
Amit nem is értettem,mert nézték a reuma faktorját,ami negatív volt.
És amikor bekerült a főorvoshoz,és néhány perc alatt kimondta,hogy mi a baja,azt hittem a föld nyílt meg alattam.
Reumás sokizületi gyulladása van.Ennek a hároméves,ártatlan,tökéletes gyereknek.
Még én sem hallottam ilyet,de létezik,gyerekeknél is.
Nem tudják mitől van-csak hogy autoimmun betegség,-nem lehet gyógyítani,csak folyamatos gyógyszerezéssel kezelni,szintre hozni,esetleg lehet tünetmentes idő,folyton gyógytornáztatni kell,mert kegyetlen következményei lehetnek,de ráhúzódhat a szemére,látására is.
(Ide kattintva olvashatsz róla)
Nem tudom elmondani mit érzek.Csak egy giccses hasonlat jut az eszembe,miszerint olyan,mintha valaki fogná a mellkasomban a szívemet és cibálná,újra és újra ki akarná szaggatni.
Nekünk ő az egyetlen kincsünk,aki meg tud még nevettetni,akiért élünk.Aki valaha is találkozott vele már tudja nem túlzok,ha azt mondom egy tündér.Annyira tökéletes,hogy néha elé sem hittem,hogy ilyen létezik.
Ő sosem volt beteg,nem sírt éjszaka,az első éjszakától végig aludt szinte,bájos, illedelmes,gyönyörű,közvetlen mindenkivel,okos,cserfes,mindenkit az első pillanatban elvarázsol-és ezt tényleg szülői túlzás nélkül mondhatom.
Akik idegenkedtek a gyerektől ,amikor találkoztak vele,azt mondták,ha tudnák,hogy ilyen gyerekük lesz,bevállalnák.
Most szteroidot kap,megint be kell feküdnie kórházba.
Nem tudom mit mondjak.
Napok óta kutatom a netet,ismerősöket kérdezgetek,ki hallott erről valamit,ki tud valami jó orvost,természetgyógyászt,varázslót,bármit...mert ezt nem fogadhatom el.
Ugyanis nem tudok élni,ha kiszakítják a szívem.

14 megjegyzés:

Viki írta...

:(( borzalmas...szegény kicsi lány:(
Rengeteg erőt küldök Neked!!!!
Puszi!

Bea írta...

Sajnálom, nagyon. De gondolj arra, hogy legalább él, és lehet, hogy még megoldást is találtok a problémákra! Sokat fejlődött a reumatológia is az utóbbi években.
Kitartást és sok lelkierőt kívánok neked-nektek!

Lidércke írta...

Remélem, találnak megoldást! Veled érzek.... :( A legjobbakat kívánom!

Csilla írta...

Jaj, nagyon sajnálom és szurkolok, hogy sikerüljön felépüljön kicsi lány. Sajnos tudom milyen érzés, nálnuk már a születése is Lillának élet-halál kérdése volt, 7 nap az intenziven, aztán helyrejött majd 6 hósan elkezdtünk mi is egy fejlesztő tornát amit egy évig csináltunk mert el volt maradva a fejlődése. de hála istennek már jól van ezt kívánom nektek is! Sok erőt a sok kezeléshez.

Mammka írta...

Ó!!!!:( Nagyon -nagyon sok erőt kívánok Neked és gyógyulást a kicsi tündérnek! Tudod:vannak még csodák!!!!

Silerika írta...

Sok-sok erőt kívánok Nektek!! Valami megoldás biztosan van, és ez a tündérke meggyógyul majd! Szorítok értetek!!!!

Lerika írta...

Kedves Adri!
Bár segíteni legnagyobb bánatomra nem tudok, mert nem találkoztam, és nem is olvastam ilyen gy.kori betegségről.
Csak azért írok, mert amikor olvastam soraidat könnybe lábadt a szemem. S mivel kétgyermekes anyuka vagyok, átérzem a lelked fájdalmát.
Csak annyit tudok írni, hogy szorítok Nektek , és teljes szívemből kívánom a mihamarabbi megoldást a problémátokra, és nagyon sok lelki erőt kívánok. Merítsetek erőt gyönyörű kislányotokból, aki remélem nem veszít bájosságából, varázslatosságából!!!!!!!Puszi!!!!!!!!!!!:-)))

kysa írta...

Nagyon sok erőt, kitartást kívánok Neked, és a gyönyörű kicsi csillagnak!

Csigi írta...

Szia! Nagyon sajnalom, szörnyü, hogy mi törtenik a picivel. Hozzank sok reumas jar gyogyulni. Itt a linkje a Gasteiner Heilstollen-nak. Ez egy radon-terapias barlang.
Nem olcso sajnos, de talan tamogatja a betegbiztositas, ha mas megoldas nincs.
http://www.gasteiner-heilstollen.com/

atira írta...

Nagyon sok erőt kívánok! Ajánlanék egy filmet.http://www.titokfilm.hu/thesecret/ Mi nagyon csúnya, sok éven át tartó betegségből másztunk ki vele és az agykontrollal. Nekünk is azt mondták lehet hogy nem gyógyulnak meg a gyerekek. Meggyógyultak. Minden jót nektek !

vadcic írta...

Mindenkinek köszönöm a kedves és vigasztaló szavakat!
Sok ötletet,gyógymódot is írtak privátban is,ezeket mind elteszem sorba és ha kell elő is szedem.
De remélem sikerül kimászni ebből a kútból.

Kata írta...

Kedves Adri!
Szomorúan, meghatódva olvastam soraidat :(((((((((((
Nagyon sok erőt, kitartást és hitet kívánok!!!!!!!!!
Remélem hogy sikerül megtalálni mégis valami gyógymódot erre a fánya betegségre!!!!!!!
Drukkolok nektek és imádkozom értetek!!!!!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Kedves Adri! :(
Nagyon megrendített a történeted, teljes mértékben együtt érzek veled. Nem ismerlek, de a picilányod láttán a szivem összeszorult, és én is elsírtam magam. :(
Nem is tudom, hogy mit lehetne még neked mondani bíztatásként, csak azokat amit az előttem szólók is. Vigyázz a kicsikédre, és magadra is!
Sajnos, vagy szerencsére erről a betegségről még nem hallottam. Ajánlani viszont szeretnék valamit, hátha ez is egy mentőöv. Polarizált fényterápia. Egyre több helyen van már lehetőség itthon. dr. Fenyő Márta féle módszer, aki feltalálta ezt a dolgot.
(A szoláriumágyra hasonlító készülékben ezer speciális fényforrás állítja elő a polarizált fényt, amely serkenti a szervezet természetes védekező mechanizmusait, s akár a betegségeket megelőző, akár a gyógyulást gyorsító céllal is alkalmazható. „A polarizált fény a bőrön áthaladva eléri a kapilláris erekben keringő vért, növeli a vörösvérsejtek oxigénmegkötó képességét. Ezek az oxigéndús sejtek aztán a vérárammal olyan szervekhez, szervrendszerekhez is eljutnak, ahova a fénnyel már nem lehetne elérni, így például az izmokhoz is több jut az éltető oxigénből. Az emberi szervezetben minden percben keletkező több millió hibás – később számos betegségért felelős - sejt felismerésben és leküzdésében főszerepet játszó T-limfociták a polarizáltfény-kezelés hatására igen aktívvá válnak, védő és gyógyító hatásuk megnő” – magyarázza Fenyő Márta biofizikus a fényterápia kedvező hatásait hozzátéve, hogy a kezelés után a szervezet felfrissül, energiával telítődik.)
A neten ez is megtalálható. Olvasgass ezután is, hátha segítene a terápia.
Mégegyszer minden jót kívánok kislányodnak!
Szeretettel:
Anikó

Krinya írta...

SZia!

CSak most találtam rá a blogodra, egészen véletlenül (vagy véletlenek nincsenek?) Pár hónapja már mi is hasonló tünetekkel küzdünk a 8 éves fiammal. Őrá is ráfogták már ugyanezt a reumás dolgot is, annak ellenére, hogy a vérvizsgálat és a térdéből levett folyadék vizsgálata is egyértelműen kizárta. Ennek ellenére elég durva gyógyszereket írtak fel neki, ami tönkretette volna mindenét belülről, ezért nem adtam be neki, és orvost váltottunk. Sajnos még mindig nem vagyunk benne biztosak 100%-ig, hogy pontosan mi a probléma, de most mi is alternatív gyógymódokhoz fogunk fordulni, nem hagyom, hogy egy ízület miatt tönkretegyék az egészségét a gyógyszerekkel!
A blogomban én is sokat írtam már a kálváriánkról, ha van kedved, kukkants be, vagy írj e-mailt: karoubalos@gmail.com
Nagyon sok pozitív energiát küldök a gyönyörű pici lányodnak, és szorítok, hogy minden rendbe jöjjön!

Christmas countdown banner">